top of page

Heerhugowaard

Middenwaard

In het midden van winkelcentrum Middenwaard hebben wij in opdracht van Wereldhave een nieuw binnenplein gemaakt en een nieuwe horeca-unit, als icoon geplaatst.


Met een zeer uitgesproken en herkenbare horeca-unit hebben we de identiteit van deze plek versterkt en de routing verbeterd. Door de unit los te houden van het dak versterkt het strijklicht de iconische waarde..

2022 kolom grijs kruis rechts wit.jpg
Jaar

2019

Opdrachtgever 

Wereldhave

Partners

NEOO

Programma

Herinrichting winkelpassage en plein inclusief puien

Thema

winkelcentra, ontmoeten, retail

Betere routing

We hebben niet alleen een nieuwe horeca-unit gemaakt, we hebben ook de omliggende gevellijnen opnieuw gepositioneerd. Door rondingen te introduceren in deze wanden, komt niet alleen de horeca unit aan het nieuwe binnenplein te liggen maar maken ook de andere winkels, zoals de Hema, onderdeel uit van deze ruimte.

 

Eigentijdse uitstraling

De nieuwe kruising van passages heeft een eigentijdse uitstraling gekregen. Het dak is verhoogd, waardoor het daglicht binnen kan komen en samen met de nieuwe puien, penanten en schotten zorgt dit voor eenheid in het beeld en een ruime winkelbeleving

 

Perfecte ontmoetingsplek

Met deze ingreep hebben we laten zien wat het ambitieniveau is van de gehele ontwikkeling, die geleidelijk uitgerold zal worden in het hele winkelcentrum. Door de juiste verdeling van de functies en kwalitatieve uitstraling van het geheel hebben we een perfecte plek om af te spreken of om langer te verblijven gemaakt.

bottom of page