top of page
BOLO-12.jpg

samen waardevolle ontmoetingsplekken creëren

Centrumgebieden zijn sterk aan het veranderen. Het aantal vierkante meters retail neemt af, terwijl de behoefte aan centrum stedelijk wonen groeit. De mix van functies is bepalend voor de waarde van een centrumgebied. Wij ontwerpen deze mixed-use gebouwen waarbij wonen en winkelen wordt gemengd met horeca, hotels, cultuur, zorg en misschien zelfs onderwijs en maatschappelijke voorzieningen.

 

Dat zijn vaak complexe puzzels met veel stakeholders. Hoe zorg je ervoor dat zo’n transformatie slaagt en optimale waarde vertegenwoordigt voor zowel de eigenaren van het vastgoed, als de gebruikers en de bezoekers?

Met bijna 40 jaar ervaring in het ontwerpen van commercieel vastgoed en woningen, snappen wij hoe een centrumgebied als geheel werkt. We kijken daarbij naar de mogelijkheden van de gebouwen, én de openbare ruimte. We denken mee over de commerciële waarde van een gebouw en weten als geen ander wat haalbaar is in de uitvoering. Door onze betrokkenheid vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de uitvoering, zorgen we dat de verschillende functies en programma’s technisch goed op elkaar aansluiten, zijn we van A tot Z de verbindende factor bij meerdere eigenaren en waarborgen we de gelaagdheid en esthetische kwaliteit van de architectuur.

Duurzaamheid loopt als een groene draad door onze ontwerpen. Natuurlijk onderzoeken we continu de mogelijkheden voor circulariteit, energiebesparing en (her)gebruik van duurzame bouwmaterialen. Bovenal zorgen we ervoor dat een centrumgebied vitaal kan blijven.Door een pand toekomstbestendig te ontwerpen kan een pand eenvoudig van functie wisselen als de vraag verandert.

'Kortom, wat wij echt goed kunnen is samen waardevolle ontmoetingsplekken creëren. Plekken waar je vóelt dat het klopt.'

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
 
Bel 035 - 6 23 24 25

of neem contact met ons op via info@sumarchitecten.nl

bottom of page